Published September 11, 2013 | Diving, Duiken

PADI halen

Dit is een veelzeggende uitspraak van iedereen die nog (bijna) nooit heeft gedoken en eigenlijk bedoeld iedereen hiermee je PADI Open Water duikopleiding halen! Bij Scuba Center Asia kun je dat al in 3 to 4 dagen halen. Iedere dag kun jij met deze duikopleiding starten.

 De dagindeling voor jou PADI halen:

– Orientatie middag startend 4pm, waarbij je papierwerk afrond en huiswerk inclusief DVD’s bekijkt van de eerste 3 hoofdstukken.

– Dag 1: 8.00 am start voor de zwembadsessie waarin je alle basis oefeningen worden aangeleerd en je gemakkelijker in je duikuitrusting voelt. Rond de lunch ben je weer terug en na een heerlijke pauze begint het theorie gedeelte van de duikopleiding in de middag en voorbereiding voor de laatste 2 hoofdstukken. Heb je meer tijd nodig in het zwembad, geen probleem, schuift de dagindeling een beetje op en samen met ons maken wij jou optimale vakantie planning om je PADI Open Water te behalen.

PADI open water scuba center asia

– Dag 2: 7.10 am vertrekken we richting de boot om vervolgens je eerste twee Open Water duiken te maken tot een maximale diepte van 12m! Twee duiken in het Open Water waarbij we een aantal oefeningen die je hebt aangeleerd in het zwembad herhalen. Tussen de duiken door heb je een korte pauze, waarbij je heerlijk kan chillen in de zon genietend van een kopje koffie, thee, water en wat fruit. Rond de lunch zijn we weer terug en de rest van de middag gaan we de resterende theorie bespreken en sluiten we de dag af met een theoretisch examen!

– Dag 3: 7.10 am start van de dag om je laatste twee Open Water duiken te maken tot een maximale diepte van 18meter! Duik 3 staat in het teken van nog een aantal oefeningen herhalen en genieten van de onderwaterwereld. Duik 4 van je PADI Open Water duikopleiding ben jij ‘in charge’ en bepaal jij de duik (uiteraard in overleg met je duikinstructeur). Rond lunchtijd ben je weer terug op de duikschool en ben je een gebrevetteerd PADI duiker die overal ter wereld duiken!

PADI halen, de contactgegevens

Denk je “this is it”, “kom maar door met die PADI! 😉 of heb je nog meer vragen omtrent jouw duikopleiding? Neem dan contact met ons op. Je kan je PADI halen op Koh Tao en vanaf half 2015 op Nusa Lembongan, klein idyllisch eilandje bij Bali. Schroom niet om vragen te stellen, Scuba Center Asia is er om jou te helpen hierbij en jou en je vrienden / familie de tijd van je leven te geven in de nieuwe wereld. Je kan ons emailen, bellen, skypen via onderstaande contactgegevens.

Wij van Scuba Center Asia hopen jou snel te zien om je PADI te halen!

Kim & Bastiaan

Scuba Center Asia

[email protected]

https://www.facebook.com/ScubaCenterAsia

www.scubacenterasia.com