Published September 11, 2013 | Diving, Duiken, Photo

 De PADI DUP (Digital Underwater Photography)

Droom jij van de Turtles van Borneo, Indonesie, de Whale Sharks van Koh Tao, Thailand of de Manta Rays en Mola Mola’s van Nusa Lembongan Bali?! Wil jij ook in staat zijn om die te fotograferen, dan staat deze duikopleiding op jou naam geschreven! Met je eigen normale digitale camera of DLSR leren we jou de fijne kneepjes van de onderwaterfotografie. Heb je geen eigen camera geen nood, dan kun je die van ons tegen een gereduceerd tarief huren. Deze PADI duikopleiding duurt in totaal 1,5 dag en je maakt in totaal 2 te gekke onderwater duiken in het Open Water!

Je start je PADI Digital Underwater Photography

Na je PADI Open Water opleiding al meteen aan de slag! Of heb je tijdens je PADI Advanced Open Water duikopleiding al je ‘Underwater Adventure Dive’ gedaan, hoef je nog maar 1 duik te maken. Uiteraard mag je meer fundives maken voordat je aan de Specialty DUP begint en oefenen met jou camera. Up to you! Scuba Center Asia vindt het alleen maar gezellig om jou op de boot te hebben.

En ja er zit ook een klein theorie gedeelte aan vast, maar geen examen! Uiteindelijk gaat het erom dat jij samen met je duik instructeur de zogenaamde ‘tips & tricks’ uiteindelijk gaat toepassen tijdens je duiken. Tijdens het theorie gedeelt ga jij samen met je duik instructeur op de duikschool eerst door wat algemene theorie over hoe het beste foto’s te maken onderwater, de verschillende technieken die je kan gebruiken tijdens de onderwater fotografie, drijfvermogen technieken bespreken om uiteindelijk jou foto’s te analyseren en optimaliseren.

Kortom een hele leuke, interessante, geestige en leerzame Specialty duikopleiding!

Aangezien iedere duiker een verschillende duik- of fotografie achtergrond en duik ervaring heeft, mail ons even voor een overzicht van de kosten en meer details!

[email protected]

Whale Shark Koh Tao

Whale Shark Koh Tao by John Back

 

Mola Mola

Mola Mola Nusa Lembongan

Hawksbill Turtle Koh Tao

Hawksbill Turtle by John Back