Published June 20, 2015 | Divemaster, Diving, Duiken, Nusa Lembongan

Ontmoet Ruud, de Nederlandse PADI Divemaster in opleiding

Hoi ik ben Ruud en kom uit Helmond in Nederland. 2 jaar geleden ben ik begonnen met duiken op het eiland Koh Tao in Thailand.  Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met Scuba Center Asia. Aankomende nazomer reis ik af naar Nusa Lembongan, Bali om daar mijn PADI Divemaster duikopleiding te doen.

Nederlandse Divemaster in opleiding

Keuze voor de PADI Divemaster duikopleiding bij Scuba Center Asia, Nusa Lembongan

Twee jaar geleden heb ik mijn PADI Open Water gedaan met Bastiaan toen zij nog op Koh Tao waren. We hadden zo veel lol tijdens deze duikopleiding dat ik meteen mijn PADI Advanced duikopleiding erachter aan heb gedaan. Afgelopen jaar ben ik wederom terug gegaan naar Scuba Center Asia en heb ik diverse PADI Specialties gedaan met Kim en de PADI Rescue duikopleiding in Thailand. Genoten heb ik!

Divemaster Trainee Ruud

Ruud Divemaster in opleiding met Kim

Ruud en de Crew van Scuba Center Asia

Deze zomer reis ik af naar Nusa Lembongan, Bali om daar mijn PADI Divemaster duikopleiding te gaan doen en raad is…… ook weer bij Scuba Center Asia! Ik ben ontzettend benieuwd naar de onderwaterwereld en de leefstijl op Nusa Lembongan, Bali. Ook ben ik erg benieuwd naar de nieuwe duikschool die Kim en Bastiaan hebben opgezet op Nusa Lembongan.

  • Een van de redenen dat ik kies om mijn PADI Divemaster duikopleiding bij  Scuba Center Asia te doen is omdat ik een nog betere en completere duiker wil worden. Vroeger kon ik nog niet eens ademen door een snorkel en nu begin ik aan mijn PADI Divemaster Traineeship! Kim en Bastiaan  zijn daar voor een heel groot deel debet aan!
  • Een andere reden is dat het me geweldig lijkt om andere mensen net zo te enthousiasmeren zoals zij dat ook bij mij hebben gedaan.
  • Daarnaast weet ik van voorgaande jaren dat we weer super veel lol gaan hebben.
  • Tot slot is het ook nog eens ideaal dat Kim en Bastiaan uit Nederland komen en ik dus extra ondersteuning kan krijgen in het Nederlands gedurende de duikopleiding.

Kortom: ik raad iedereen aan om te gaan duiken met Scuba Center Asia op Nusa Lembongan, Bali.

Wil jij ook deze coole ervaring op doen?! Neem dan contact op met Kim en Bastiaan via [email protected] of neem een kijkje op hun Instagram!

www.scubacenterasia.com

Go Pro Scuba Center Asia